home 2 image
programs wrapper

KidsClub

Groep 5 en 6

De KidsClub is een club voor alle kids van groep 5 en 6. De clubavonden zijn vol van creativiteit, spelletjes en elke clubavond staat een ander (Bijbels) thema centraal.

Lees Verder
programs wrapper

RockSolid

Groep 7 en 8

Voor alle kinderen van groep 7 en 8 is er RockSolid. Tijdens de club praten we over verhalen uit de Bijbel en wat je daar in je dagelijks leven mee kan doen, daarnaast doen we ook veel gekke spellen met elkaar.

lees Verder
programs wrapper

SolidPower

Klas 1 en 2

SolidPower is een gezellige club met tieners uit klas 1 en 2. Tijdens onze clubavonden hebben we gesprekken over Bijbelse thema’s en is er veel ruimte voor vragen van de tieners. We lachen ook heel wat af met elkaar en zijn dol op chips.

Lees Verder
programs wrapper

Young

Klas 3 en 4

Young is de club voor alle tieners van klas 3 & 4. Voorafgaand aan elke clubavond koken er tieners samen en daarna kletsen we bij tijdens het eten. De tweede helft van de avond gaan we dieper op een onderwerp in, altijd op een interactieve manier.

Lees Verder
programs wrapper

Waymakers

Klas 5 en 6

Waymakers is de club voor jongeren die al naar het MBO gaan of in klas 5 of 6 zitten. Elke clubavond starten we met een maaltijd. Naast dat we elkaar ontmoeten zoeken we de diepgang op. We bespreken geloofs- en maatschappelijke thema's en de vragen die daarbij naar boven komen.

Lees Verder