home 2 image
banner starbanner starbanner star

Wat kan jij doen?

We vinden het heel erg fijn als je voor het werk van IKJU wilt bidden. Bid voor de kinderen en tieners, dat ze bij IKJU een fijne plek mogen vinden en hebben waar ze zich thuis voelen en terecht kunnen met hun vragen. En bid voor de jeugdleiders, dat ze zich vaardig voelen om dit werk te doen en dat ze ervan mogen genieten!

Clubleiding

Wil je ook de allertofste vrijwilligersfunctie die er is? Zoek niet verder! We zijn namelijk voor de KidsClub, RockSolid, SolidPower en Young op zoek naar nieuwe jeugdleiders die met kids of tieners willen optrekken. Beter dan dit wordt het niet :)

Vriend van IKJU

Wil je meedoen door het werk van IKJU financieel te ondersteunen? Dat kan! Word Vriend van IKJU en doneer maandelijks of jaarlijks een bedrag op rekeningnummer NL55RABO0334878470 t.n.v. PGU Jeugdwerk IKJU.

Kokers

Voor de vrijdagavondclub zoeken we kokers die af en toe een maaltijd willen koken voor de clubleiding. Wij eten met elkaar van 18.15 – 19.00 uur, wil je een keer voor ons koken? De kosten kunnen gedeclareerd worden.

Kampteam

We zoeken enthousiaste mensen die ons kampteam willen versterken. Help jij met het organiseren van een fantastisch kamp? Meld je dan nu aan!